20 نشانه هشدار دهنده افسردگی پس از مهاجرت + روش مدیریت افسردگی

افسردگی چیزی بیش از احساس ناراحتی صرف است. این بیماری نوعی اختلال خلقی است که می‌تواند زندگی روزمره‌ی فرد مبتلا را مختل کند. افسردگی جزو آن دسته از بیماری هایی است که می تواند برای هر فرد و در هر زمانی اتفاق بیفتد. برای مثال یکی از شرایطی که امکان بروز افسردگی در فرد افزایش پیدا می کند، مهاجرت به یک کشور دیگر و یا حتی شهر دورتر از محل زندگی فرد است. افسردگی پس از مهاجرت در بین بسیاری از مهاجران به کشورهای خارجی، شایع بوده و حتما باید به آن توجه ویژه شود. در این نوشتار با ما همراه باشید تا در سلسله مباحث روانشناسی دیماگی به ۵ نشانه هشدار دهنده افسردگی پس از مهاجرت و سپس روش های مدیریت این شکل از افسردگی بپردازیم.

نشانه های روحی و روانی افسردگی مهاجرت

  1. ایجاد مشکلات تمرکز و فراموشی
  2. میل به تنهایی زیاد
  3. زود عصبانی شدن
  4. بی علاقگی به دنبال کردن برنامه ها
  5. وجود افکار منفی در مغز
  6. بیقراری و سردرگمی
  7. گریه کردن زیاد
  8. احساس عدم امنیت
  9. احساس حزن و اندوه دایمی
  10. فکرکردن به راهکارهایی غیرعقلانی برای بازگشتن به وطن

نشانه های فیزیکی افسردگی مهاجرت

  1. خواب نامناسب(پرخوابی یا کم خوابی)
  2. تغذیه نامناسب(پرخوری شدید یا کم اشتهایی شدید)
  3. بی حالی و خستگی مفرط
  4. پایین بودن سطح انرژی
  5. گرفتن عضلات
  6. احساس سرمای بی دلیل
  7. کاهش میل جنسی
  8. بروز مشکلات گوارشی
  9. ضعف عضلانی
  10. سعی در آسیب رساندن به خود

مدیریت افسردگی مهاجرت

  • در همان روزهای ابتدایی مهاجرت اگر با مشکلی مواجه شده اید بهتر است آن را با خانواده و دوستان از طریق تلفن و شبکه های اجتماعی در میان بگذارید.
  • با افراد موفقی که در کشور مقصد می شناسید ارتباط برقرار کنید و سعی کنید که دامنه ارتباطات خود را گسترش دهید با این حال در برقراری ارتباط کاملا محتاط باشید و آگاهانه گام بردارید.
  • به هیچ وجه از تاثیرات ورزش و فعالیت های بدنی بر روحیه خود غافل نشوید.
  • با افراد جامعه مورد نظر با خوش رویی و متانت برخورد کنید. دقت نمایید که فرهنگ جوامع با یکدیگر متفاوت است و بسیاری از رفتارهایی که در کشور ما پسندیده هستند در کشورهای دیگر به شدت سرزنش می شوند از جمله این موارد می توان به تعارف زیاد یا احوال پرسی های طولانی اشاره کرد.
  • در گردهمایی های اجتماعی شرکت کنید حتی اگر تنها هستید؛ احتمال یافتن دوستان مناسب در این گردهمایی ها بسیار زیاد است.
  • هرگز هویت خود را به علت ترس از واکنش های غیرمنطقی پنهان نکنید و با افتخار اصالت خود را بیان نمایید. هرگز در این خصوص با حالت تدافعی عمل نکنید.
  • در کشورهای خارجی حتما با انسان هایی مراوده نمایید که هدف یا اهداف خاصی را در زندگی یا کار دنبال می کنند.
  • برای به دست آوردن فرصت های جدید و زندگی ایده آل دست و پا نزنید؛ گاهی اوقات هرچقدر هم سعی و تلاش نمایید اوضاع بر وفق مراد نخواهد بود؛ به تلاش کاری خود ادامه دهید و روحیه خود را تقویت نمایید و مطمئن باشید که فرصت ها نیز در موقعیت های مناسب ایجاد می شوند.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. پذیرفتن ادامه

Privacy & Cookies Policy